Loading

Njohjet

Brio Group është ndër Yjet e Italisë Jugore 2024, lista e 200 kompanive italiane me bazë në Italinë e Jugut që kanë arritur performancën më të mirë për sa i përket rritjes së xhiros së tyre […].
Lidhje me artikullin


Mars 2024

Për të dytin vit radhazi, Brio Group është përfshirë në renditjen e hartuar nga Financial Times mes 1000 kompanive evropiane me normën më të lartë të rritjes.
Lidhje me artikullin

Ianar 2024

Brio Group® përfshihet në renditjen e Il Sole 24 Ore Growth Leaders për 2023 dhe 2024

Leader della crescita 2023 Brio Group
Leader della crescita 2024 Brio Group

Mars 2023

Financial Times, gazeta financiare më prestigjioze evropiane, përfshin Brio Group® në renditjen e 1000 kompanive në Evropë që shënuan normën më të lartë të rritjes në vitin 2023.

Financial-Times---Brio-Group

24/04/2023

Botimi La Repubblica Rome

laRepubblica ROMA - Brio Group

Romë, 30/11/2023

Dhoma e Deputetëve, Palazzo Montecitorio
Brio Group® shpërblehet mes 100 ekselencave italiane për investimet e tij në energjinë rrethore, ekonominë e gjelbër, riciklimin dhe ripërdorimin.

premiazione 100 eccellenze italiane
Premio 100 eccellenze italiane

(26/10/23)

BRIO GROUP SOCIETÀ COOPERATIVA CONSORTILE AR.L. merr njohje për:

Inovacioni i proceseve logjistike dhe organizative përmes zhvillimit të një platforme Cloud ku takohen distributorët, korrierët dhe klientët përfundimtarë: Bashkëpunimi i Rrjetit të Furnizimit – ISNQC” 2022/2023

BRIO-CONSORZIO--targa-finanziamento-INNOPROCESS

(01/03/2023)

Brio Group është ndër kompanitë me rritje më të shpejtë në Evropë, siç dëshmon Financial Times.

Me shumë krenari, ne jemi të kënaqur të ndajmë se Financial Times ka përfshirë Brio Group në listën e 1000 kompanive evropiane me normën më të lartë të rritjes.

Sot renditja FT1000 – Kompanitë me Rritjen më të Shpejtë të Evropës është online në Financial Times, e cila mund të arrihet në këtë lidhje: FT 1000 Ranking Online

Emri i Brio Group gjendet në gazetën financiare më prestigjioze evropiane, ku në renditjen përfundimtare janë përfshirë vetëm kompanitë më të mira evropiane.

Kjo renditje ofron një fazë të shikueshmërisë ndërkombëtare dhe Brio Group konfirmon angazhimin e tij të vazhdueshëm për të kërkuar mundësi për t’u vendosur në tregjet italiane dhe evropiane.

Jemi krenarë që ndajmë këtë njohje të rëndësishme me të gjithë stafin e Grupit Brio dhe me të gjithë partnerët financiarë dhe tregtarë.

financial-times

Për më tepër,

Brio Group është krenar të ndajë mirënjohjen e rëndësishme të dhënë nga Il Sole 24 Ore.

Në edicionin 2023 të renditjes Growth Leaders, Brio Group u përfshi në listën e 500 kompanive italiane që shënuan rezultatet më të mira për sa i përket rritjes dhe zhvillimit në periudhën trevjeçare 2018-2021.

Brio Group u rendit në vendin e 89 nga 500 në renditjen e përgjithshme dhe është në vendin e dytë në sektorin e Logjistikës dhe Transportit.

Ky rezultat i admirueshëm, i marrë në një kontekst jo të favorshëm ekonomik, është rezultat i angazhimit të vazhdueshëm të menaxhmentit për të identifikuar mundësi të reja tregtare, si dhe i investimeve të bëra ndër vite për të diversifikuar biznesin e tij në tregje të ndryshme.

Falenderime shkon për ekipin e profesionistëve që punëson Brio Group, si dhe për të gjithë partnerët financiarë dhe tregtarë që e bënë të mundur këtë.

Artikullin nga Il Sole 24 Ore mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm: https://lab24.ilsole24ore.com/leader-della-crescita-2023

sole24ore