Loading

Ndërtesë

Sektorët

Sektorët kryesorë në të cilët operon Brio Group janë:

 • Restaurimi dhe rizhvillimi;
 • Ndërtesa banimi, publike dhe private;
 • Ndërtim industrial dhe turistik;
 • Parqet dhe rrugët.

Brio Group është në gjendje të ndërtojë dhe rinovojë ndërtesa historike ose me kufizime të veçanta arkitekturore dhe të garantojë cilësinë e klientit, respektimin e kohës dhe kostove. Fleksibiliteti operacional i Brio Group lejon optimizimin e nevojave të klientit. Menaxhimi i fazave të veçanta operacionale, duke filluar nga plani i fizibilitetit e deri në realizim, bëhet me synimin për një personalizim më të plotë të ofertës.

Mirëmbajtja e Ndërtesës: Detyrat e Restaurimit

 • Muzeu Pistilli i Campobasso: hartimi i dosjeve të konservimit të pikturave në koleksion;
 • Castello di Gambatesa (CB): hartimi i dosjeve të konservimit të pikturave në koleksion;
 • Projekti i restaurimit të dyshemeve prej balte të trapezerisë dhe kapelës së S. Vincenzo al Volturno;
 • Projekti i restaurimit të dyshemeve prej mermeri të kapelës së Santa Restituta në San Vincenzo al Volturno (IS);
 • Përgatitja e transportit gjen muzeun Sannitico për ekspozitën në Mynih dhe hartimi i raportit të gjendjes;
 • Projekti i restaurimit të Kalasë së Civitacampomarano (CB);
 • Projekti i restaurimit dhe sigurisë Gambatesa freshes;
 • Hartimi i procedurave për trajtimin e veprave të muzeumeve të Molizës, të brendshme dhe të jashtme, me qëllim përmbushjen e detyrimeve të sistemit muzeor kombëtar të vlefshëm për të gjitha vendet e kulturës të menaxhimit rajonal të muzeumeve të Molizës;
 • Projektet për përshtatjen e sistemeve të kontrollit të klimës në sallat e muzeve të Molise;
 • Restaurimi i një pikture në kanavacë që përshkruan një fëmijë nga piktori Nicola Giuliani (Oratino Cb, 5 shkurt 1875 – Napoli, 1938);
 • Pluhurimi, trajtimi dhe paketimi i gjetjeve të Muzeut Paleolitik (IS);
 • Ndihmë në trajtimin e një pllake mermeri nga muzeu Sannitico në Campobasso në muzeun arkeologjik në Isernia

Ndërtesa: Shërbimet e ofruara

servizi-edilizia

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *